Accueil > Actualités > Soirée Concert en solidarité avec les familles sans papiers

samedi 21 novembre à partir de 19h30

Soirée Concert en solidarité avec les familles sans papiers

vendredi 13 novembre 2015, par cnt66

samedi 21 novembre à partir de 19h30

El Casal de Perpinyà
23 avinguda del Liceu, 66000 Perpignan

Venez soutenir les familles de sans papiers de Perpignan. A l’appel du Collectif des Sans-Papiers des Pyrénées-Orientales, venez nombreux au Casal, 23 avenue du lycée à Perpignan, le samedi 21 novembre, à partir de 19h30, et retrouvez le trio Dona Dagua ainsi que la poétesse Maja Engler. Le prix d entrée est libre, votre participation financière nous aidera à régler les factures dans les trois lieux réquisitionnés et occupés par les familles.

Participez à cette soirée festive et solidaire en venant mais aussi en diffusant l’information.

collectifsanspapiers66@gmail.com


CONCERT SOLIDARI AMB LES FAMÍLIES SENSE PAPERS DE PERPINYÀ

DISSABTE 21 DE NOVEMBRE A PARTIR DE LES !9:30H AL CASAL

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 13/11/2015 Perpinyà (Rosselló).- Hi haurà un concert solidari a Perpinyà (Rosselló) amb les famílies sense papers el dissabte 21 novembre, a partir de 19:30h, al Casal de Perpinyà —avinguda del Liceu núm. 23—. Amb el lema “Veniu a donar suport a les famílies sense papers de Perpinyà” el Col•lectiu de la gent sense papers del Pirineu Oriental fa una crida per aconseguir una nombrosa assistència

Participaran en aquest concert de Perpinyà el trio Dona Dagua i la poetessa Maja Engler. D’aquesta manera la col•laboració financera de l’assistència ajudarà pagar les factures pendent en els tres llocs requerits i ocupats per aquestes famílies. Hi ha entrada lliure.

http://nordestllibertari.blogspot.fr/2015/11/concert-solidari-amb-les-families-sense.html