Accueil > Actualités > Actes Commemoratius 50 aniversari de la mort de Quico Sabaté.

Actes Commemoratius 50 aniversari de la mort de Quico Sabaté.

lundi 11 janvier 2010, par cnt66

Amb motiu del 50 aniversari de la mort en combat de Quico Sabaté, la Comissió 50 anys Quico Sabaté posa en marxa, a partir de dimarts dia 5 de gener i fins al mes de juny, un extens programa d’actes per commemorar l’assassinat del guerriller de l’Hospitalet del Llobregat, en què hi haurà exposicions, actes d’homenatge, presentacions de llibres, debats i concerts com el de Paco Ibáñez, entre d’altres.

El tret d’inici dels actes serà el proper dimarts 5 de gener amb l’Ofrena floral a la tomba d’en Quico que es celebrarà com cada any, a les 12h del matí al Cementiri de Sant Celoni.

Quico Sabaté. Homenatge en el 50è aniversari de la seva mort.

Divendres 8 de gener, tindrà lloc la presentació del llibre “Tren Correu 1104” a càrrec del seu autor, Joan Ventura, a la Llibreria 4 gats de Sant Celoni, a les 20 hores. El llibre està basat en el darrer viatge d’en Quico Sabaté.

El mateix Joan Ventura ens acompanyarà, dissabte 9 de gener (10h.,Cementiri de Sant Celoni) per la passejada històrica que seguiran les darreres passes d’en Quico per la vila de Sant Celoni. A continuació es durà a terme l’Acte d’Homenatge i dinar popular.

A continuació trobareu informació detallada dels actes del mes de gener.

Dimarts, 5 de gener, 12 h.
Ofrena floral al cementiri de Sant Celoni.

Divendres, 8 de gener, 8 vespre
Presentació del llibre "Tren correu 1104", de Joan Ventura, sobre el darrer viatge de Quico Sabaté. Llibreria Els 4 gats.

Dissabte, 9 de gener, 10 matí
10.00. Passejada històrica per Sant Celoni comentada per Joan Ventura.
11.45. Ofrena floral al c/ Santa Tecla i espectacle : Colla Bastonera Quico Sabaté, Grallers de Breda, Geganters de Sant Celoni i Colla de Diables de Sant Celoni.

14.00. Dinar a l’escola de música.

15.00. Actuació teatral a càrrec de Gall Roig + concert d’Albert Hirujo + col•laboració de l’actor Jordi Dauder. Preu dinar + teatre + concert : 10 euros

Tanmateix us donem a conèixer que s’ha creat per a l’ocasió, un calendari commemoratiu que podreu adquirir durant les activitats programades i al Casal Quico Sabaté en horari de 19h a 21h i de 23h a 2h tots els divendres i dissabtes.

Recordeu que trobareu tota la informació actualitzada a

http://50aniversariquicosabate.blogspot.com

Comissió 50 anys Quico Sabaté

50aniversariquicosabate@gmail.com

50 anys després de la mort del Quico surt El Combate

Quico Sabaté EL COMBATE