Accueil > Actualités > Solidarité avec Georges Ibrahim Abdallah ! Jeudi 26 février Perpignan (...)

Rassemblement de soutien à notre camarade emprisonné depuis 30 ans

Solidarité avec Georges Ibrahim Abdallah ! Jeudi 26 février Perpignan devant le Tribunal, place Arago.

dimanche 22 février 2015, par cnt66

Georges Ibrahim Abdallah, militant pro palestinien d’origine libanaise emprisonné en France depuis 30 ans, est l’objet d’un invraisemblable déni de droit de la part de la France. En dépit d’une décision de la justice française ordonnant sa remise en liberté, en dépit du fait que ce prisonnier libanais ait purgé sa peine, Manuel Valls, alors Ministre de l’intérieur, s’est opposé à sa libération en refusant de signer son arrêté d’expulsion vers le Liban.

Jeudi 26 février 2015, le tribunal d’application des peines de Paris rendra sa décision sur la libération de Georges Ibrahim Abdallah. 

Nous appelons à un rassemblement en soutien et en solidarité avec notre camarade emprisonné depuis 30 ans

JEUDI 26 Février à PARTIR DE 17H30
devant le tribunal de Perpignan
place Arago

Nous vous attendons nombreux, merci pour votre présence. Ce rassemblement exigera sa libération immédiate et sans condition et son expulsion immédiate vers le Liban où le gouvernement Libanais s’est engagé à l’accueillir. 

Comité BDS 66, CNT 66, PCF 66-FdG, MJCF 66, NPA 66

Contact mail : liberte.pour.georges@gmail.com
plus d’infos : http://liberonsgeorges.over-blog.com


Concentració solidària dijous a la tarda a Perpinyà en suport al pres libanès Georges Ibrahim Abdallah, empresonat des de fa tres dècades

El dijous 26 de febrer, a la plaça Aragó, davant el Tribunal, a partir de les 17:30

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 22/02/2015
Perpinyà (Rosselló).-

Concentració a Perpinyà de suport al camarada empresonat per l’Estat francès fa més de 30 anys. En aquest sentit es vol fer una demostració de solidaritat amb Georges Ibrahim Abdallah el dijous 26 de febrer a Perpinyà davant el Tribunal, a la plaça Aragó.

Georges Ibrahim Abdallah, militant pro palestí d’origen libanès empresonat per l’Estat francès des de fa més de 30 anys, pateix una increïble denegació del dret per part de la República francesa. En contra de la decisió de la justícia francesa ordenant la seva llibertat, en contra del fet que aquest presoner libanès ja hagi purgat la seva condemna, Manuel Valls, quan aleshores era el ministre d’Interior francès, es va oposar enèrgicament que fos alliberat, tot rebutjant la signatura per l’expulsió al Líban.

El dijous 26 de febrer el tribunal d’aplicació de penes de París prendrà una decisió sobre l’alliberament de Georges Ibrahim Abdallah.

A Perpinyà s’ha convocat una concentració de suport en solidaritat amb aquest camarada empresonat des de fa més de 30 anys el dijous 26 de febrer, a la plaça Aragó, davant el Tribunal, a partir de les 17:30.

Mira també :
http://www.cnt-f.org/cnt66/spip.php?article1055

Si vols saber més :
https://www.youtube.com/results?search_query=Georges+Ibrahim+Abdallah+

http://nordestllibertari.blogspot.fr/2015/02/concentracio-solidaria-dijous-la-tarda.html