Accueil > Actualités > La CNT-PTT 66 s’associe à l’appel de SUD de la CGT et du comité citoyen de Thuir

La CNT-PTT 66 communique :

La CNT-PTT 66 s’associe à l’appel de SUD de la CGT et du comité citoyen de Thuir

jeudi 19 mars 2015, par cnt66

La CNT-PTT 66 communique :

La CNT-PTT 66 s’associe à l’appel de SUD de la CGT et du comité citoyen de Thuir, pour se joindre, au rassemblement de soutien aux facteurs et factrices de Thuir en grève depuis 53 jours contre la fermeture non fondée de leur centre courrier.

La CNT PTT 66 dénonce l’attitude de La Poste qui utilise des personnels intérimaires pour remplacer des grévistes fait recours à un huissier et aux forces de l’ordre pour intimider grévistes et usagers solidaires et dont le seul but est d’imposer une réorganisation pour faire des économies sur la masse salariale en supprimant de l’emploi et de la qualité de service.

Soyons tous derrière les postiers grévistes ce samedi 21 mars à 10h30 devant la MJC de Thuir.

Voir article : http://www.cnt-f.org/cnt66/spip.php?article1081


Comunicat de la CNT-PTT 66

La CNT-PTT 66 s’adhereix a la convocatòria, de SUD, la CGT i el Comitè ciutadà de Tuïr

Dissabte 21 de març, a les 10:30h, gran manifestació de suporti a les carteres i als carters de Tuïr en lluita des de fa 8 setmanes, que dura la seva raonable vaga

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 19/03/2015 Tuïr (Rosselló).- La CNT-PTT 66 s’adhereix a convocatòria feta per SUD, la CGT i el Comitè ciutadà el dissabte, 21 de març, a les 10:30h, d’una gran manifestació de suporti a les carteres i als carters de Tuïr (Rosselló) en lluita des de fa 8 setmanes.

La CNT-PTT 66 participarà a la concentració de dissabte a Tuïr en suport a les carteres i als carters en vaga des de d’ara fa 53 dies contra la clausura no fonamentada del seva oficina de distribució del correu.

La CNT-PTT 66 aprofita l’ocasió per denunciar una vegada més l’atitud de direcció de La Posta, la qual utilitza personal interí com esquirols per així reemplaçar les carteres i els carters en vaga tot utilitzant un procurador de justícia i les forces d’ordre públic a fi d’intimidar les i els vaguistes com també la gent usuària que mostra la seva solidaritat. L’objectiu de la direcció de la Posta consisteix en imposar una reorganització per retallar despeses de sous en la massa assalariada per mitjà de la supressió de llocs de treball tot empobrint la qualitat del servei de correus.

La CNT-PTT 66 fa una crida solidària per anar a fer costat les carteres i als carters en vaga el dissabte 21 de març, a les 10:30h, davant la MJC de Tuïr.

Si vols saber més : http://www.cnt-f.org/cnt66/spip.php?article1081