Accueil > Actualités > Crida a una jornada de solidaritat amb les 595 treballadores de la neteja (...)

Crida a una jornada de solidaritat amb les 595 treballadores de la neteja del ministeri de Finances grec

lundi 1er septembre 2014, par Emile

Nosaltres, treballadores de la neteja del ministeri de les Finances, que hem perdut les nostres feines des del 17 de setembre de 2013, us proposem d’unir les nostres forces i d’organitzar una jornada internacional de solidaritat el dissabte 20 de setembre.

Nosaltres, treballadores de la neteja del ministeri de les Finances, que ens han allunyat del nostre treball el 17 de setembre de 2013, amb la finalitat de donar-ho a subcontractistes privats, ens hem compromès, des de fa 11 mesos, en una lluita per la vida, contra les polítiques d’austeritat i contra el que les apliquen : el govern Samaras i la Troika.

Cada dia baixem al carrer per a reivindicar el nostre treball i els nostres drets, resistint la violència policial i la propaganda governamental. La justícia ens ha donat la raó però el govern no vol acceptar ni aplicar la sentència judicial.

Nosaltres us demanem, a vosaltres, les associacions ciutadanes i als moviments socials, sindicats de treballadors i treballadores, organitzacions de dones, partits polítics i ciutadans i ciutadanes de tot arreu que no accepteu la injustícia i compartiu el sofriment de les víctimes, que crideu fort la vostra solidaritat amb la nostra lluita per la vida i la dignitat, una lluita que és també la vostra.

Nosaltres us proposem d’unir les nostres forces i d’organitzar :

Una jornada internacional de solidaritat

Us proposem la setmana del 15 al 22 de setembre, o sigui una setmana abans que es dicti, el 23 de setembre, la sentència definitiva sobre la situació de les 595 treballadores de la neteja. Aleshores, la jornada de mobilització podria fer-se el dissabte 20 de setembre.

Es podrien realitzar diverses accions de solidaritat, com concentracions i manifestacions públiques, mobilitzacions devant les embassades i consolats grecs, els edificis del FMI a Washington i del Banc Central Europeu a Frankfurt, o a qualsevol altre lloc que us sembli adient.

Ja s’està organitzant la participació d’una delegació de treballadores de la neteja en lluita a una manifestació devant el Parlament Europeu, a Estrasburg, el 16 o 17 de setembre.

Si considereu que vosaltres podeu participar en aquesta iniciativa, si us plau, comuniqueu-lo abans el 30 d’agost, per així poder saber quins països i quines ciutats hi participaran.

Consulteu també : http://595katharistries.wordpress.com

http://www.cgtvalencia.org/internacional/20140825/crida-a-una-jornada-de-solidaritat-amb-les-595-treballadores-de-la-neteja-del-ministeri-de-finances-grec/13662.html